Informatii despre CMDMM

1. Conducerea colegiului
2. Comisii de specialitate
3. Program
4. Taxe
5. Formulare CMDMM
Colegiul Medicilor Dentisti din Romania functioneaza in baza Legii 95/2006 - titlul XIII precum si a Regulamentului de Organizare si Functionare. Toti medicii stomatologi si medicii dentisti din Romania care vor sa exercite profesia, sunt obligati prin lege sa devina membri ai Colegiului Medicilor Dentisti din Romania, avand drepturi si obligatii conform legii 95/2006 - titlul XIII.
Colegiul Medicilor din Romania este organism profesional, apolitic, fara scop patrimonial, de drept public, cu responsabilitati delegate de autoritatea de stat, in domeniul autorizarii, controlului si supravegherii profesiei de medic stomatolog ca profesie liberala, de practica publica autorizata.
Colegiul Medicilor Dentisti din Romania are ca si principale activitati:
- controlul si supravegherea exercitarii profesiei de medic stomatolog,
- aplicarea legilor si a regulamentelor care organizeaza si reglementeaza exercitiul profesiei,
- reprezentarea intereselor profesiei de medic stomatolog si pastrarea prestigiului acestei profesiuni în cadrul vietii sociale.
Misiune
- de a apara demnitatea, libertatea si independenta profesionala a medicului stomatolog în exercitarea profesiei;
- de a promova drepturile si interesele medicului stomatolog in toate domeniile de activitate;
- de a asigura respectarea de catre medicul stomatolog a obligatiilor ce ii revin fata de pacient si de sanatatea publica.
Organizare
Colegiul Medicilor Dentisti din Romania este organizat pe criterii teritoriale, la nivel national, respectiv la nivelul municipiului Bucuresti, iar filialele teritoriale respectiv a municipiului Bucuresti au autonomie functionala, organizatorica si financiara. Atributiile Colegiului Medicilor Dentisti din Romania nu pot fi exercitate de nici o alta asociatie profesionala.
Pentru mai multe detalii despre sediile teritoriale apasati aici.

Abonati-va la lista noastra de noutati