Informatii oficiale despre CORONAVIRUS

Gasiti aici Decizia BExN. nr. 11/2020 privind constituirea Grupului de lucru pentru prevenirea si limitarea raspandirii infectiei cu Coronavirus SARS-CoV-2, precum si Anexa 1 , referitoare la Planul de masuri pentru prevenirea si limitarea imbolnavirii cu Coronavirus SARS-CoV-2 ca urmare a desfasurarii activitatii profesionale de catre medicii stomatologi, modelul de Chestionar la care se face referire in Anexa 1 la punctul 11., respectiv Anexa 2, referitoare la Planul de masuri pentru prevenirea si limitarea imbolnavirii cu Coronavirus SARS-CoV-2 ca urmare a exercitarii atributiilor de catre corpul profesional.

Gasiti aici Decizia BExN. nr. 12/2020 privind solicitarea corpului profesional de a adopta măsurile necesare în vederea asigurării protecției adecvate a personalului medical ca urmare a implementării acțiunilor de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, precum si Anexa la Decizia Biroului executiv național nr. 12/2020 privind Planul de măsuri de punere în aplicare la nivelul Colegiului Medicilor Stomatologi din România a unor măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă cuprinse în anexa nr. 1 la Decretul nr. 195/2020.

Gasiti aici Adresa catre Camera Deputatilor privind modificarea și completarea Legii nr. 227/2015.

Gasiti aici Adresa catre autoritati privind masurile de protectie necesare cabinetelor stomatologice.

Gasiti aici Adresa catre Ministerul Sanatatii privind modalitatile de procurare a echipamentelor de protectie specifice pentru posibilitatea continuarii activitatii in cabinetele stomatologice cu practica privata.

Gasiti aici recomandarile Colegiului Medicilor Stomatologi din Romania privitoare la prevenirea raspandirii COVID-19 in activitatea stomatologica de urgenta.

Gasiti aici mesajul doamnei prof. dr. Ecaterina Ionescu, presedinte CMSR, catre medicii stomatologi din Romania.

Gasiti aici Decizia BExN. nr. 14/2020 privind aprobarea Ghidului măsurilor de protecție socială care pot fi aplicate formelor de exercitare a profesiei de medic stomatolog și salariaților acestora, cuprinse în Anexa, parte integrantă din decizie.

Gasiti aici Decizia BExN. nr. 15/2020 privind constituirea Grupurilor locale de lucru pentru prevenirea si limitarea raspandirii infectiei cu Coronavirusul SARS-CoV-2.

Gasiti aici Decizia BExN. nr. 16/2020 privind adoptarea Planului de măsuri privind cadrul general de efectuare a intervenţiilor stomatologice de urgenţă.

Gasiti aici deciziile Consiliului Naţional al CMSR întrunit în şedinţă extraordinară (videoconferinţă) în data de 26.03.2020, privitor la suspendarea plăţii cotizaţiei de membru CMSR, a plăţii tuturor taxelor de la nivel local, a plăţii tuturor taxelor de la nivel local, suspendarea avizării cabinetelor cu excepţia avizării activităţilor stomatologice de urgenţă precum şi suspendarea soluţionării cauzelor disciplinare aflate pe rolul comisiilor de disciplină pe perioada decretării stării de urgenţă pe teritoriul României.

Gasiti aici Decizia BExN. nr. 17/2020 privind adoptarea Planului de măsuri privind cadrul general de efectuare a intervenţiilor stomatologice de urgenţă, REVIZIA 1.

Gasiti aici Decizia BExN. nr. 19/2020 privind aprobarea Ghidului masurilor de protectie sociala care pot fi aplicate formelor de exercitare a profesiei de medic stomatolog si salariatilor acestora, REVIZIA 1.

Gasiti aici mai multe informatii.

Abonati-va la lista noastra de noutati